PARADISUL INFLORIT

O NOUA GENERATIE DE AGRICULTURA

caleasuccesparadisul

FERMA ESTE FORMATA DIN

820000 mp de teren proprietate personala, cu întreaga suprafaţa împrejmuita din care 700000 mp plantaţie de ciresi sistem intensiv si super intensiv  anul 2-12. 80% in productie pe portaltoi G5, G6, MaxMa si Colt,

In prezent sunt plantaţi circa 63000 cireşi cu recolta din data de 20-25 mai pana la data de 5-10 iulie,  tot cu sistem de irigaţie prin picurare si sprinklere comandat de la centrala.

Întreaga suprafaţa a societatii agricole este acoperita cu sistem antigrindină si aproximativ 130000 mp inclusiv cu sistem antiploaie.

 Avem un lac artificial pentru acumularea apei, întreaga suprafaţa de 3 ha  cu capacitate 80000 m3 fiind impermeabilizata si un dedurizator de apa pentru aducerea PH in parametri ceruti. Societatea este dotata cu 2000 mp camere frigorifice si o sala de prelucrare cu tehnologie de ultima generaţie, cu sistem de ozonizare pentru conservare si atmosfera controlata. Sala de prelucrare este formata dintr-un sistem Hidrocooling pentru racirea initiala si 3 instalaţii de prelucrare computerizate formate din 6 linii de calibrare a culoarii, marimii si defectelor produse de   Unitec lider in domeniul masinilor automatizate

Un parc auto format din 3 tractoare New Holland si 1 Fendt, doua pompe de tratamente KwH Martignani electrostatice o freza Alpego, 3 trituratoare Nobili, o maşina de imprastiat gunoi Annovi, o maşina de imprastiat ingrasamant Sulky, o remorca Lockmann, un motostivuitor pentru tractor Nobili,  o cupa pentru tractor, un disc, un brăzdar de plug, o pompa pentru erbicidare Favero, o lama hidraulica plus doua motostivuitoare electrice  etc.

Transformator de 250 Kwh, proprietatea noastră, internet wireless in întreaga societate cu supraveghere video cu circuit închis si perimetru iluminat. O parte din livada de pomi fructiferi este dotata inclusiv cu bariere cu raze infrarosii. Cabina paznic, o casa de vacanta cu vedere la lac cu suprafata de aproximativ 250 mp terminata.

Avem un portofoliu de clienti in Germania, Italia, Rusia, Olanda si Romania cu legaturi in China si tarile arabe.

Suntem posesorii unei marci inregistrate (EVA cireasa pacatului si Julie Your natural taste). 

In afara suprafetei de 700000 mp de ciresi, societatea este formata din s 60000 mp teren intravilan (cu deschidere de 250 ml la Drumul European cu 4 benzi DN2E85 care leaga Bucuresti de Republica Moldova, Ucraina, Rusia), aprobari deja obtinute.  . 30000 mp lac, 5000 mp prune, 15000 mp teren arabil si 20000mp drumuri interne.

Avem un specialist agronom italian in societate.

Pentru informatii suplimentare: 

Roberto Trevisiol telefon: +40 730 000 010

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 livada-avion

 

LOCALIZARE

INFO

E-mail: office@paradisul.ro

E-mail: roberto@paradisul.ro

Email mobil robertomobil@paradisul.ro

Mobil.: 0040 730 000 010

facebook googleplus twitter skype youtube

FACEBOOK