PARADISUL INFLORIT

O NOUA GENERATIE DE AGRICULTURA

Politica de confidentialitate
Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin acest formular


Identitatea operatorului de date
Datele completate în acest formular sunt prelucrate de catre SC PARADISUL INFLORIT SRL, cu sediul în Podgoria, Jud. Buzau, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Scopul prelucrarii
Datele colectate în formularele acestui site sunt prelucrate în scopul raspunderii la intrebarile dumneavoastra.


Temeiul juridic
Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea încheierii unui contract.


Datele prelucrate
Categoriile de date personale pe care le prelucram sunt: numele, adresa de email, precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul).


Modul de prelucrare
Datele sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru contactarea dumneavoastra pentru a va raspunde la intrebari.


Confidentialitate
Datele dumneavoastra nu vor fi utilizate în niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.


Drepturile tale
În perioada în care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricând sa retragi consimtamântul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)


Modalitati de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, în procesul de exercitare a drepturilor mentionate în capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

LOCALIZARE

INFO

E-mail: office@paradisul.ro

E-mail: roberto@paradisul.ro

Email mobil robertomobil@paradisul.ro

Mobil.: 0040 730 000 010

facebook googleplus twitter skype youtube

FACEBOOK