PARADISUL INFLORIT

O NOUA GENERATIE DE AGRICULTURA

SC PARADISUL INFLORIT SRL

A luat fiinţă în anul 2003 desfăşurând activităţi de management iar in 2004 şi-a schimbat domeniul de activitate in cultivarea pomilor fructiferi si a vitei de vie.

Este singura ferma pomicola di sud-estul europei unde se află o plantaţie de cireşi la standarde internaţionale .
Această plantaţie dispune de o reţea de irigaţie prin care se asigura apă pentru fiecare pom in parte prin două metode:

1. Picurare

2. Aspersiune

De asemenea 30 % din suprafaţa plantată este acoperită cu un sistem antigrindină testat in mai multe ţări europene si pe mai multe tipuri de culturi.
Anii 2009 si 2010 s-au dovedit a fi un inceput promitator. Productia de cirese s-a ridicat la un nivel neasteptat si acest lucru atesta faptul ca efortul depus pentru a realiza o astfel de investitie isi merita succesul deplin.


Incepand cu acesti ani, ferma pomicola "Paradisul Inflorit" si-a creat deja reputatie printre randurile producatorilor, astfel devenind un reper in ceea ce priveste fructul de calitate, adica ciresele de calitate mentionand faptul ca acestea sunt unicat in romania.


Pe plan international marii achizitori de fructe din Europa la inceput au fost sceptici in ceea ce priveste produsul, dar spre marea lor surprindere si spre bucuria noastra acestia au fost extrem de incantati de productia de cirese al fermei Paradisul Inflorit Romania.


Desi Romania este abia la inceput in acest domeniu si romanii nu sunt obisnuiti cu calitatea totusi am fost placut surprinsi sa aflam ca exista romani care prefera calitatea si nu a contat pretul sau distanta si au achizitionat acest fruct din plin. Acest lucru ne da mari sperante in continuarea investitiilor la nivel industrial.


In anul ce urmeaza intentionam sa largim activitatea de prelucrare a fructului prin construirea de noi depozite frigorifice echipate cu instalatii de sortare , calibrare si ambalare la standarde internationale.

ACTIVITATI PRINCIPALE

Plantarea pomilor fructiferi
In prezent in locul vechii livezi de ciresi care se afla in stadiu ridicat de degradare si cu un numar de pomi ce nu depasea 1000 de unitati s-au plantat in jur de 30.000 pueti de ciresi si meri in sistem intensiv (produc o mare cantitate de fructe in comparatie cu marimea pomului si sunt plantati la distante foarte mici unul de celalalt).

LOCALIZARE

INFO

E-mail: office@paradisul.ro

E-mail: roberto@paradisul.ro

Email mobil robertomobil@paradisul.ro

Mobil.: 0040 730 000 010

facebook googleplus twitter skype youtube

FACEBOOK