Paradisul
Inflorit
de Roberto Trevisiol
Cireșele noastre sunt cultivate folosind numai produse și îngrășăminte de origine naturală

Cireșele noastre

Vino să ne cunoști

Compania are o extindere de 85 de hectare, centrala este acoperita in totalitate cu folii antigrindina si, pentru 50%, cu folii de ploaie.
Exista un lac artificial de 2 hectare care este folosit pentru irigatii.
Toate cireșele se recoltează manual și se introduc în hidrorăcire pentru a reduce temperaturile, depozitele sunt în întregime frigorifice pentru a asigura conservarea perfectă a loturilor.

Folosim celule ozonate și mașini Unitec 3.0 de ultimă generație care ne permit să selectăm și să împărțim cireșele după mărime, culoare și defect.
Întregul proces este urmat de operatori specializați și personal de ambalare.
Produsul, inainte de incarcare, se depune in interiorul celulelor ozonate, rampele de incarcare sunt si refrigerate,
pentru transport se folosesc numai vehicule certificate si cu temperatura controlata.

Pe piața internă sunt furnizate diferite calități de cireșe, printre care: Bigerreau Burlat, Giorgia, Van, Grey Star, Early Star, Early Bigi, Prime Giant, Sweet Early,
Summer Charm, Stella, Hedelfinger, Lapins, Sweet Series (Valina, Saretta, Aryana, Gabriel, Lorenz).
Cele mai bune calitati si cele mai solicitate de piata externa sunt: Sweet Series, Black Star, Ferrovia, Tamara, Kordia si Regina.

Produsul este vândut în distribuții mari și destinat cu mărcile noastre pe multe piețe italiene, biroul nostru de vânzări este situat în interiorul Caab din Bologna, Italia.
Folosim cookie-uri, dacă doriți mai multe informații apăsați aiciBine
cruce linkedin Facebook pinterest youtube rss stare de nervozitate instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube stare de nervozitate instagram