PARADISUL INFLORIT

O NOUA GENERATIE DE AGRICULTURA

SC  PARADISUL ÎNFLORIT SRL
Râmnicu Sãrat, a luat fiintã în 29 septembrie 2003, având ca obiect principal consultantã în management si afaceri . In anul 2004 si-a schimbat obiectul  de activitate in cultura vitei de vie si cultura pomi fructiferi. În perioada octombrie – decembrie 2003 s-au desfãsurat activitãti doar de înfiintare si punere în functiune.

S-au achizitionat prin cumpãrare , mai multe parcele de teren agricol : plantate cu ciresi , visini si vitã de vie, în comuna Podgoria , judetul Buzãu, situatã în zona limitrofã municipiului Râmnicu Sãrat. Zona este consideratã a fi prielnicã acestor douã culturi, zonã cu potential mediu pentru pomiculturã si cu potential ridicat pentru  viticulturã.

Din momentul achizitiei s-au efectuat lucrãri de întretinere a culturilor Îmbãtrânite sau deterioritate datoritã  gerurilor sau altor efecte naturale. Începand cu anul 2003, s-au reabilitat rand pe rand cate un sector de diferite suprafete. Actiunea a constat în defrisare, pregãtire teren , plantare pomi noi adaugare sistem de sustinere pentru antigrindina si irigatie.

LOCALIZARE

INFO

E-mail: office@paradisul.ro

E-mail: roberto@paradisul.ro

Email mobil robertomobil@paradisul.ro

Mobil.: 0040 730 000 010

facebook googleplus twitter skype youtube

FACEBOOK